طراحی تخصصی ویلا به شکل کاملا مهندسی انواع ویلا یک طبقه ، ویلا دوبلکس ، ویلا تریبلکس ، ویلا کوچک ، ویلا مدرن با ارائه نقشه ها و جزئیات کامل

طراحی پلان ویلا با توجه به موقعیت ملک و متراژ بنای دلخواه و ایده آل های کاربری و سقف بودجه اجرایی مد نظر مالک

طراحی نمای ویلا با استفاده از متریال های مناسب موجود در منطقه با در نظر گرفتن دوام و زیبایی و قیمت مناسب با ارائه نقشه های 3 بعدی + جزئیات اجرایی نمای ویلا

طراحی حیاط ویلا ، دیوارها ، طراحی استخر ویلا ، سردر ، پارکینگ ، آلاچیق و غیره

طراحی داخلی ویلا ، دیوارها و سقف ها و نورپردازی ها با نقشه های 3 بعدی + جزئیات اجرایی

دفترچه برآورد مقادیر خرید میلگرد و بتن و … مورد نیاز خرید مالکین

ویلای کلاسیک

نقشه ویلا

بزرگترین چالش طراحی یک ویلا طراحی پلان است. فاکتور های کلیدی از قبیل حداکثر استفاده از نور محیط ، حداکثر نزدیکی و ارتباط استفاده کنندگان از ویلا با محیط اطراف و چشم انداز و منظره اطراف ویلا ، جانمایی درست فضاها به نحوی که خللی به آسایش و استفاده ساکنین از ویلا وارد نکند، اجتناب از ایجاد فضای های بلا استفاده و غیر کاربردی ، توجه به سطح لوکس بودن و امکانات درخواستی کارفرما و سطح انتظارات وی از ویلای خود ، توجه به اقلیم و آب و هوای منطقه و میزان بارش ها در طراحی شیب سقف ها ، توجه به بازه تغییر دمای منطقه در فصول مختلف سال و نحوه آفتاب گیر بودن ویلا در تعیین ابعاد پنجره ها و استخر فضای باز ، ابعاد مناسب فضاهای داخلی به گونه ای که کاربردی باشد و حداکثر آسایش را برای ساکنین به همراه داشته باشد،

مواردی از قبیل ابعاد مناسب برای اتاق های خواب و در نظر گرفتن ابعاد پنجره های مناسب و همچنین لحاظ کردن کمدهای دیواری با عمق و ابعاد مناسب برای تک تک اتاق های خواب ، تعداد، ابعاد و محل سرویس های بهداشتی و حمام ها ، جانمایی آشپزخانه و دسترسی ها به فضای ناهار خوری و نشیمن ، ابعاد مناسب نشیمن و توجه به نور و چشم انداز داخلی ، ابعاد و موقعیت بالکن ها و تراس ها و توجه به چشم انداز مقابل ، جانمایی شومینه و باربکیو، جانمایی محل پارک خودرو و لحاظ نمودن فاصله توقف خودرو تا درب ورودی ویلا ، جانمایی آلاچیق و استخر یا آبنمای فضای باز و غیره…

اینکه ویلا به صورت یک طبقه باشد یا دوبلکس یا اینکه شامل زیر زمین باشد یا شاه نشین و اینکه دارای چه متراژ تقریبی باشد، موقعیت گذر های ملک ، حداکثر متراژ جواز شهرداری، شیب زمین ، جهت بهترین چشم انداز، پوشش گیاهی اطراف و اطلاعات جغرافیایی موقعیت ملک و همچنین بودجه ساخت مدنظر مالک از جمله اطلاعات اولیه ای است که از کارفرما درخواست گردیده و استارت کار طراحی با داشتن چنین اطلاعات اولیه ای امکان پذیر خواهد بود.

ویلاهای با مساحت هر طبقه 100 متر و کوچکتر جزء ویلاهای کوچک و هر طبقه بین 100 الی 200 متر ویلاهای متوسط و هر طبقه بالای 200 متر جزء ویلاهای بزرگ طبقه بندی می شوند.

نقشه های معماری ویلا شامل پلان با جزئیات کامل هر یک از طبقات ، پلان مبلمان ، پلان بام و مشخصات سقف شیبدار ، پلان موقعیت ، برش ، نماها ، جدول متراژ و جزئیات مبحث 19 مقررات ملی ساختمان می باشد.

توجه ویژه به سازه اصلی ویلا در حین طراحی پلان

طراحی پلان و نقشه ویلا کاملا می بایستی هماهنگ با سازه آن باشد. به طور کلی از طراحی هر گونه شکل و ایده ای برای پلان ویلا که قابلیت اجرا نداشته و یا با امکانات محلی یا مالی مدنظر مالک هماهنگ نباشد می بایست پرهیز نمود.

مواردی از قبیل محل جانمایی ستون ها ، ابعاد منطقی برای ستون ها ، فواصل ستون ها از هم ، هم آکس بودن ستون ها ، بیرون زدگی کنسول ها ، ارتفاع سقف ها و کد های ارتفاعی دقیق برای کلیه سطوح، ابعاد و تعداد و مشخصات پله ها متناسب با تغییرات کد ها ، شیب رمپ های پارکینگ ، توجه به ابعاد و محل عبور تیرهای اصلی ساختمان در طراحی باز شوهای سقف و محل پله های داخلی ویلا و دودکش ها و مجاری عمودی (رایزر).

در صورتی که اسکلت سازه به صورت فلزی لحاظ گردیده است محل و موقعیت قرارگیری بادبندهای احتمالی و دستک های زیر کنسول ها با طراح سازه می بایست کنترل گردد و طراحی پلان ویلا کاملا هماهنگ با اجزای سازه ای باشد.

توجه به این نکته حائز اهمیت است که هدف طراحی نقشه ای زیبا و کاربردی و صد البته اجرایی با هزینه معقول و منطقی است

طراحی نمای ویلا

نمای ویلا با استفاده از متریال های مناسب موجود در منطقه با در نظر گرفتن دوام و زیبایی و قیمت مناسب انتخاب می گردد. جنس متریال غالب در طراحی اکثر نماهای ویلا سیمان ساده رنگ شده می باشد. استفاده ترکیبی از سنگ های کوهی یا تراورتن یا آنتیک یا آجر نما یا ترموود در کنار سیمان جذابیتی بصری ویژه به نمای ویلا خواهد داد.

توجه به استحکام متریال استفاده شده و وزن تمام شده هر متریال و نحوه اتصال آن به سازه و قیمت تمام شده از موارد کلیدی برای طراحی نمای ویلا می باشد.نمای ایده آل ویلا نمایی ساده ، کم هزینه ، مستحکم و زیبا می باشد. مواردی از قبیل نور پردازی نما و محوطه و یا حفاظ های امنیتی برای پنجره ها نیز در این مرحله طراحی می گردد.

در نهایت نقشه فاز 2 نما (نقشه اجرایی نما) با جزئیات کامل ترسیم گردیده و همراه با آلبوم عکس های 3 بعدی نما تهیه می گردد.

طراحی حیاط ویلا محوطه سازی

شامل جانمایی ساختمان ویلا ، محل پارک خودرو ، محل آبنما یا استخر محوطه ، محل فضاهای تاسیساتی و یا موتورخانه ، سوئیت سرایداری ، سرویس بهداشتی محوطه ، انباری ، سردرب ورودی ملک ، آلاچیق ، جانمایی پیاده رو ها و فضاهای سبز ، طراحی فلاور باکس ها و دیوار های حیاط و نور پردازی های مربوطه است.

از جمله موارد حائز اهمیت در طراحی حیاط ویلا توجه به هماهنگی طراحی با نمای اصلی ساختمان است و اینکه تا جایی که امکان پذیر باشد فضای سبز و طبیعت اطراف دست نخورده باقی بماند. از قطع درختان اجتناب شود و شیب احتمالی زمین حفظ گردد.

طراحی داخلی ویلا

طراحی داخلی شامل طراحی دیوارهای سالن نشیمن و فضای اطراف شومینه ، تی وی روم و راه پله داخلی ویلا، طراحی کف ها و طراحی سقف کاذب و نورپردازی های مناسب ، طراحی سقف کاذب آشپزخانه و ورودی ساختمان می باشد.

تفاوت آشکاری که در طراحی داخلی ویلا با طراحی فضاهای مسکونی دیگر نظیر آپارتمان های مسکونی داریم، توجه به سادگی بیشتر و پرهیز از پیچیدگی ها و جزئیات در سقف ها و دیوارهاست.

بنابراین در طراحی داخلی سقف ها و دیوارها از گچ بری یا ابزارهای گچی، پتینه کاری، آینه کاری و تزئیناتی از این دست به هیچ عنوان استفاده نمی شود و سقف ها و دیوارها ترجیحا سفید ساده بوده و غالبا از چوب که جزو متریال های اصلی طراحی داخلی ویلاست بهره می بریم.

توجه به این مورد ضروری است که هر طراحی میبایست به همراه نقشه های فاز 2 و جزئیات اجرایی کامل ارائه گردد و صرفا ارائه آلبوم عکس های 3 بعدی کافی نمی باشد.

--

--

Sirousb
0 Followers

مدیر وب سایت فارسی کد farsicad.com